Til manden: simulér virkeligheden på egen hånd

Har du nogensinde hørt om en pocket pussy? Hvis ikke, så kan du som mand virkelig godt spidse ører nu. En pocket pussy er nemlig et produkt, som har potentiale til at revolutionere den måde, som du onanerer dig selv på.

En pocket pussy er en kunstig vagina. Det vil sige, at det er et produkt, som er skabt til at simulere den følelse, man som mand får, når man penetrerer en kvinde under samleje. Produktet er selvfølgelig ikke den ægte vare, men den giver mange af de samme stimulationer og samme form for nydelse.

Mange produkter, samme formål

Når man taler om pocket pussys, så taler man om én bestemt type af sexlegetøj. Her er der tale om en meget mobil vagina-simulation, som nemt kan være i natbordsskuffen eller i kufferten. Det er smart, fordi man som mand kan bruge den i dagligdagen uden at skulle skjule den særligt.

Men der findes mange andre produkttyper med samme formål. Dermed kan man også få større og lidt mere omsiggribende simulationer. For eksempel kan man købe hele kvindelige underliv eller torsoer, så man kan få en endnu mere autentisk og virkelighedstro oplevelse.

Derfor virker det

Men hvad er det lige, der gør, at en pocket pussy er værd at investere i? Opnår man overhovedet andet end det, man som mand kan gøre med sin egen hånd? Det er et meget relevant spørgsmål, og det korte svar er: ja. Der er nemlig en signifikant forskel på at masturbere med hånden og bruge en pocket pussy.

Når man bruger en pocket pussy får man nemlig en helt anden følelse, end man gør, når man bruger sin egen hånd. Det skyldes for det første, at produktet er designet til at føles som en faktisk vagina. Det vil sige at teksturen og strukturen er anderledes.

Følelsen af en ekstern partner

For det andet skyldes det, at en pocket pussy giver en følelse af, at der er en ekstern person involveret i den seksuelle akt. Idet produktet ikke er en del af ens egen krop, snydes hjernen nemlig til at tænke, at man penetrerer en anden person.

Det kan være noget, som er med til at gøre oplevelsen bedre for mange. Det giver nemlig en følelse af, at man får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Og det er for mange mænd noget, der kan give en betydeligt højere livskvalitet.

Køb din nye legekammerat online

Der er således mange ting ved en pocket pussy, som nok kan friste dig som mand. Men så rejser det næste spørgsmål sig automatisk; hvordan får du fat i dit eget eksemplar? Heldigvis er det ret så nemt, og det behøver heller ikke at være særlig dyrt.

Internettet er i dette tilfælde din ven. Det er det, fordi internettet har det absolut største udvalg. Her finde du også de bedste priser, og så kan du få leveret produktet lige til døren. For mange er det et plus, at de ikke skal ned og lange produktet over disken.