SL Consulting – dem vil jeg lige anbefale

Jeg går på en byggeplads, hvor jeg har ret mange opgaver, og det er nogle gange lidt svært at holde styr på alle de ting, hvorfor jeg besluttede mig for, at jeg ville hyre nogle til at hjælpe mig med at konsultere tingene – det er altid godt lige at vende tingene med nogle kloge hoveder. Derfor kontaktede jeg dem her; www.slconsulting.dk – og det kom der rigtig mange gode ting ud af. De har mange års erfaring indenfor faget, og jeg fik dem anbefalet af en ven, som jeg ved har styr på tingene. Det er jeg meget glad for, fordi jeg har tilegnet mig megen ny viden omkring emnet, efter jeg havde fat i dem. Det er jo rigtig godt.

byggeri_460

De ved rigtig meget om overfladebehandling og anlægsbyggeri, så det er jo rigtig godt, at vi fik snakket med dem, så vi kunne få nytte af deres viden. Det er superfedt, synes jeg, og jeg vil anbefale alle, der arbejder indenfor samme arbejdsområder, til at benytte sig af dem. De er yderst professionelle, og det sætter jeg utroligt stor pris på.

Vi har sparet utroligt meget, da de gav os nogle gode råd om energibesparende løsninger, som vi end ikke havde overvejet, før vi kontaktede dem – og det er på sin vis godt nok, for vi udledte godt nok en del Co2 før, er det gået op for mig, og det vil jeg meget gerne have, ikke sker igen.

Ellers håber jeg da bare, at vi ses herinde igen inden så længe.