Selskabskjoler til en fest

Skal snart med min mand til en rigtig fed fest med hans arbejde. Det er ikke engang i Danmark – det er i Italien, og det er sammen med nogle af hans kollegaer og deres partnere, så derfor skal vi være fine. Derfor går jeg og kigger lidt på selskabskjoler, men jeg er i tvivl om, hvilken jeg skal have. Måske en af dem her? Er der nogle af dem, som I ville købe? Jeg er meget i tvivl, hehe.

Nå, men grunden til at vi skal til den her fest, er fordi, at de måske har fået en rigtig god aftale med deres firma der. Min mand er nemlig firmaejer, og det er jo vildt fedt, så det ville faktisk være ret stort, hvis det kunne blive til noget, det her. Derfor har han også sagt, at han vil betale for kjolen. Det kan jeg godt lige love jer for, hehe.

download (5)

Ellers går det meget godt for tiden. Jeg dyrker en masse sport, og jeg kører en aktiv livsstil, og det er noget, som jeg er meget glad for, kan jeg godt love jer. Jeg er i hvert fald meget stolt af mig selv, og jeg ser frem til, at jeg snart er blevet så slank, at jeg kan tage på stranden i bikini uden at skamme mig. Det har jeg nemlig gjort rigtig meget førhen, så nu er jeg glad, hvis det bliver sådan, at jeg ikke skal gøre det, hehe. Nå, men vi ses jo nok snart herinde igen.