Renovering her i Haslev

Jep, jeg har besluttet mig for, at der skal gang i et større projekt – huset skal nemlig renoveres, og det har jeg besluttet mig for i fællesskab med konen. Vi vil meget gerne have, at det bliver lidt mere repræsentabelt. Og jeg kan hygge mig mere, hvis det ser ordentligt ud. Derfor har jeg snakket med dem her om, om ikke de vil give os en hånd, og det ville de heldigvis. Det er bare for fedt, for vi har drømt om det her i lang tid. Og vi har gået og sparet sammen de sidste par år, og det er sådan, at vi har et okay budget nu her, så det er nu, at der skal gøres noget ved det.

download

Nå, men vi har som sagt snakket om i lang tid, at vi godt ville have renoveret huset. Og snart bliver det også tid til at give sommerhuset en ordentlig hånd – men det tror jeg dog godt, at vi ville kunne gøre alene. Det er nemlig ikke så meget, der skal laves. Det skal have et par strøg med penslen, men ellers så bliver det kun et par meget små ting. Det bliver rigtig godt, og jeg er sikker på, at det vil forøge den kvalitetstid, som vi har, når vi er der.

Ellers så har jeg lige spist lidt mad, så nu skal jeg bare slappe af på sofaen med en god film, tror jeg. Det bliver bare lækkert, for det har jeg haft brug for hele dagen, da jeg har været lidt træt.