Nyt køkkeninventar og ryddet op ovenpå

Jep, vi har gjort forårsrent, selvom det ikke helt er forår endnu, men det er jo helt fantastisk vejr for tiden, og det er jeg helt vildt glad for. Det giver mig lyst til at være produktiv, hvorfor jeg har brugt den sidste uge på at gøre rent i huset, og gør det helt fint. Derfor har jeg også købt mig noget nyt køkkeninventar, og det ser simpelthen så godt ud. Jeg får helt lyst til at få en ny ovn og sådan noget også, men det bliver ikke lige nu, for det gider jeg altså ikke – jeg har brugt lidt for mange penge her på det sidste, men sådan er der jo så meget, og det er jo bare helt vildt fint.

 

Jeg har også rydder op på overetagen, og det er simpelthen også bare kommet til at se rigtig godt ud, skal jeg sige jer. Det har der godt nok også trængt til i lang tid, for vi kommer ikke derop så meget længere, efter ungerne er flyttet hjemmefra – eller fløjet fra reden, som man også siger, når man er lidt vittig. Det er jo et sjovt udsagn – de er jo ikke fugle, hehe.

Nå, men jeg er simpelthen så glad for mit nye køkken, at det kan være svært at forestille sige, og derfor vil jeg da lige invitere alle, som kender mig, herhjem på onsdag klokken 18 og se det. Så giver jeg måske en lille snack og en drink. Ej, det gør jeg! Kom glad – I kender adressen.