Mit englekursus hos Malene

Jeg har igennem mine 36 års lange liv altid følt at jeg kunne føle lidt mere, høre lidt mere, og generelt være i stand til at forstå lidt mere end gennemsnittet i Danmark. Jeg kom til at tænke på om dette kunne have noget med mine indre tanker og engle at gøre.

 

Nogle gange når jeg står nede i Føtex så føler jeg simpelthen bare at mine tanker flyver rundt og jeg kan simpelthen ikke stoppe dem. Jeg fandt så det her englekursus hos Malene. Jeg havde store forventninger til dagen hvor kursus blev holdt.

 

Jeg vil anbefale dig at besøge Malenes hjemmeside. Det kan du gøre her: http://malene-ratajczak.dk

 

Jeg fik lært en masse teori omkring engleverdenen og de forskellige typer af engle og deres energier. Noget af det som jeg er mest glad for er de engle-meditationer og englehealing som vi brugte det meste af dagen på. Her blev der åbnet en personlig kontakt til de forskellige engle som findes.

 

Jeg fik lært den vigtigste metode som gør at jeg kan tage det jeg har lært med hjem og få kontakt med mine engle derhjemme hvor jeg bor i Ballerup. Jeg fik en masse kursusmateriale og øvelser på papir, som jeg har trænet med rigtig meget lige siden.

 

Jeg gav kun 850,- kr. for kurset,  og det synes jeg virkelig er billigt. Jeg har endelig den følelse af at jeg har fået styr på mine indre engle, og at jeg nu har lært at styre mine tanker så de ikke bare flyver af med mig uden at jeg kan følge med!