Leder efter en lejebolig i Århus

Jeg er lige kommet ind på mit drømmestudie som journalist, og jeg er simpelthen bare så glad, at det næsten ikke kan beskrives. Det er vildt fedt, og jeg glæder mig simpelthen bare så meget til at komme i gang, kan jeg godt lige sige jer. Det er noget, der er helt og aldeles sikkert. Nå, men altså, jeg er jo så igang med at lede efter en lejebolig i Århus, hvor jeg kan bo, imens jeg studerer. Det skal helst ikke være noget vildt dyrt, så derfor har jeg tænkt mig at prøve at finde en et-værelses – måske en to-værelses, hvis den kan holdes til under 3500,- om måneden, hvilket dog bliver svært her i studiestartsperioden. Er dog blevet anbefalet en rigtig fed hjemmeside, hvor det skulle være nemt at finde en lejlighed (klik her), men har endnu ikke prøvet den.

download (4)

Nå, men jer har altid gerne ville flytte til Århus faktisk – også hellere end København. Jeg er nemlig ikke så glad for København af en eller anden grund. Jeg synes der er for meget stress og jag. Jeg tror, at Århus falder i bedre smag hos mig, fordi jeg synes, at folk de chiller så meget der. Det er rigtig fedt, og det er en mentalitet, som jeg kun kan bifalde. Det er som om, at folk lever i nuet, og så bliver byen jo også kaldt for smilets by, hvilket jeg kun kan give folk ret i.

Ellers håber jeg da bare, at det også går godt for jer. Kan I have det godt til, vi ses igen?