Jeg elsker min kone, men…

Jeg elsker virkelig min kone, men vi er begyndt på ikke at kunne holde hinanden ud. Det er de mindste ting ved hende, der irriterer mig – og også den anden vej rundt. Det er sværere at redde, end man lige umiddelbart skulle tro, og derfor har vi besluttet os for, at vi vil i parterapi. Det bliver vi simpelthen nødt til, for jeg elsker hende som sagt stadig, vi er bare vokset lidt fra hinanden, men jeg ved at der, indenunder, stadig er den samme gnist, som da vi var nyforelskede. Det er simpelthen bare så irriterende, men sådan er der jo så meget… Tror det er noget, som alle mennesker i et forhold gennemgår på et eller andet tidspunkt i deres romance. Men altså, jeg er sikker på, at vi sagtens kan redde resterne af parforholdet, så vi igen kan finde den der energi og kærlighed, vores børn er lavet på.

images (2)

Det er også ved at være en måned siden, at vi sidst havde sex, og jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig ville ende i sådan et forhold, for det er simpelthen noget af det værste, jeg ved. Jeg har egentlig mest lyst til at gå ud af forholdet, men jeg ved bare at det godt kan reddes, så det bliver godt igen, og derfor prøver jeg lidt at redde det.

Tror vi skal ud på en romantisk weekend, når det hele er slut. Jeg er jo en gammel romantiker, og det er derfor, jeg har besluttet mig for, at vi skal redde det her forhold, inden det går helt galt.