Huse til leje, men hvor?

Hey og velkommen til min lille blog.

Jeg har besluttet mig for at flytte sammen med en kammerat, og nu går vi i krig med den helt store mission, som går ud på at finde det helt rigtige hus. Vi har fundet en hjemmeside, som vi vil prøve af (se her).

Vi er faktisk i alt tre venner, som flytter sammen, men fordi vores sidste kammerat er i udlandet indtil September, så bliver vi nødt til at klare det at finde et hus uden ham. Det burde også gøre det lige en tand nemmere, at vi kun er to som skal blive enige om huset, hehe. Nu har vi godt nok aftalt, at vi ikke tager noget før vi lige har gennemgået nogle billeder og sådan med ham, og det er jo også bare i orden.. Nu bliver det spændende at se om det bliver svært for os at finde et ordenligt hus, som vi kan dele, og som vi kan få råd til. Der skal jo helst være i hvert fald tre værelser, stue, køkken og gerne mere end ét toilet, så når Johnny skal på lokum, så kan vi andre bruge det andet, for han er døgnskider.

Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi skal ud og kigge på nogle af de huse vi finder, når det altså er, at vi finder dem.

Det passer jo perfekt at vi lige har ferien til det nu, for så er der jo ikke nogen dage, hvor vi ikke kan komme ud og se på huse, og det er jo bare perfekt.

Hus til leje