Husbåd og hjælpe mor

Hvad så venner, velkommen til.

Det er efterhånden begyndt at være rimelig godt vejr. Det er simpelthen så lækkert at det er blevet sommer, og jeg skal edderbankemig bare ud og nyde det gode vejr. Her senere i dag skal jeg ud og sejle med et par gode venner. Det bliver rigtig lækkert. Det bedste jeg ved er at være på vandet. Det er lidt som om at man lader alle bekymringer og sådan noget møg liggende i land, når man tager ud på vandet. Det kunne sgu egentlig være at jeg skal se, om jeg ikke kan få sparet op til en husbåd, for så ville jeg måske være uden bekymringer hele tiden. Det ville være fedt!

Fed husbåd

Jeg fik at vide af min mor, at jeg skulle finde de bedste sædeventiler og komme hjem til hende med dem. Jeg er ikke helt sikker på, hvad hun skal bruge dem til, for det er ikke lige sådan noget at jeg har ret meget forstand på, men hun ved vist hvad hun taler om, så jeg må hellere bare se at få købt sådan nogen, og komme hjem til hende med dem, hehe.

Det er altid her i ferien at min mor har brug for min hjælp. Det gør mig slet ikke noget, for jeg nyder virkelig at hjælpe min mor. Hun er også begyndt at komme op i alderen, og så bliver det jo mere og mere begrænset, hvad man selv kan klare af hårdt fysisk arbejde, så jeg hjælper rigtig tit til oppe i hendes have. Heldigvis kviterer hun hver gang med en omgang god mad. I dag håber jeg på at jeg kan fange en omgang frikadeller eller skipperlabskovs.