Har fundet mig min favorit maler

jeg skal sælge mit hus, og det er noget, som jeg virkelig ser frem til, for jeg har netop fundet drømmehuset, og det kan simpelthen bare gøre mig så glad, når jeg kan se, at det hele fører den rigtige vej. Det er en ting som er helt sikkert. Nå, men jeg har fået renoveret lidt forsekllige ting, og nu handler det så om at få det malet. Underetagen er allerede blevet malet af nogle rigtige dygtige folk, som ved hvordan man maler ordentligt, og det betyder altså ret meget for mig, for det kan hurtigt gå galt sådan noget.

Jeg har engang prøvet at få malet huset, imens jeg var på ferie, og da jeg kom hjem igen var ALT galt – men det er det ikke denne gang, og det kan simpelthen gøre mig så glad, så glad.
Nå, tror jeg vil gå en tur, for jeg elsker så meget at gå, og det er rigtig godt for mig, for jeg brækkede nemlig benet for et par måneder siden, og derfor har jeg rigtig, rigtig godt af at gå.

paint

Tror, at jeg vil holde en fest, når jeg har fået solgt huset. Så kan jeg holde en housewarming, eller hvad man kalder det. Det har jeg aldrig prøvet før, men det kunne da være rigtig sjovt, kan jeg da sige jer. Det er jo altid godt at holde lidt fest, for dem man holder af 🙂 Synes I ikke? Tror jeg vil smutte nu. Jeg har også lidt planer, som skal lægges.