Har fået nye skoindlæg

Jeg er utroligt glad i dag, for jeg har netop været ved skomageren og fået mig nogle nye skoindlæg, da jeg havde mistet de gamle. Det er utroligt fedt, når sådan noget bare kan lade sig gøre. Mine børn forstår slet ikke, at jeg går til skomager, for de køber gerne bare sko over nettet, men jeg går nu meget op i, at mit fodtøj er af ordentlig kvalitet, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg altid vil gå til skomageren fremfor ned i den lokale skobutik, hvor man kan få masseproducerede sko.

Det er egentlig et utroligt håndværk, at være skomager, og man lægger slet ikke mærke til, hvor mange processer der egentlig skal til, før sådan en sko bliver til virkelighed. Det er altså virkelig vildt, må jeg nu nok indrømme.

Grenson-a-great-English-shoemaker-7

Min farfar var skomager, og han var byens eneste, i den lille flække, som de boede i på Fyn. Han var utroligt respekteret, og det er jo altså helt utroligt, at sådan noget ikke er så udbredt mere – men man må jo følge med tiden. Jeg selv går dog utroligt meget op i kvalitet, hvorfor jeg stadig benytter mig af skomagere, og det er jo helt utroligt fedt, kan man sige.

Nå, men det var lige alt, hvad jeg havde på sinde. Jeg er glad for mine nye skoindlæg, som jeg har købt i Jylland hos den lokale skomager, da jeg var ovre at besøge min dejlige mor, som snart fylder 80. Det er nu utroligt.