Flytte til et solrigt land?

Hejsa alle læsere 🙂 Jeg håber I alle nyder sommeren i fulde drag, for det er jo som regel ikke så længe at vi har den her i Danmark.

Jeg kunne godt tænke mig at flytte til udlandet, måske Spanien eller sådan noget. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne bo i et lidt varmere land, eller rent faktisk et “ikke så gråt” land. Misforstå mig ikke. Jeg elsker Danmark, og jeg elsker den danske natur og i særdeleshed den danske sommer. Dog føler jeg virkelig, at jeg ville have godt af at prøve noget nyt, og det er her at Spanien eller et andet varmere og mere solrigt land kommer ind i billedet.

Find dit flyttefirma her

Jeg er en smule bange for bare at rive teltpløkkerne op, og flytte til udlandet, men på den anden side er jeg super spændt. Jeg er allerede begyndt at sidde og kigge efter job i udlandet, og hvis jeg finder et spændende et, så vil jeg helt sikkert ansøge det, og så må det være op til de lidt højere kræfter at bestemme om det så skal være.

Det er også lidt sjovt som vi er i så meget bedre humør, når vi har godt vejr. Jeg kan forestille mig, at i varmere lande er folk bare i bedre humør hele tiden. Nu ved jeg ikke om det virker sådan i rigtig varme lande, for der kan det nok godt blive for meget..

Det korte af det lange er i hvert fald bare, at jeg holder af solskin, og måske kunne jeg tænke mig at flytte til udlandet.