Fat i en god tømrer i Kolding

Halløjsa!

Jeg er lige blevet færdig med at spille på min playstation, og nu synes jeg lige at det skulle være tid til et lille indlæg til jer, så værsgo’ at læn jer så langt tilbage I nu kan, hvor I stadig kan læse skærmen, og nyd dette indlæg.

Forleden dag blev jeg kontaktet af en god ven, som gerne ville mødes og hænge lidt ud. Vi fik hurtigt sat en lille date op, og vi mødtes på den lokale til et par kolde, og en god omgang snak. Snakken faldt på et tidspunkt på håndværk, fordi vi begge to står og skal have fat i en god tømrer fra Kolding, fx: http://www.bokortegaard.dk/. Det kunne være rigtig fedt hvis jeg nu selv var i stand til at lave det, som jeg skal have lavet, men det har jeg altså bare ikke rigtig, og det er ikke noget jeg kan ændre på lige nu. Derfor bliver jeg nødt til at hyre en professionel tømrer, som kan komme og lave det for mig. Jeg kan huske da jeg var mindre. Min bedste kammerats far var sådan en rigtig handyman, og han havde selv sat hele huset i stand, og det må jeg sgu nok lige have lov til at sige, at det var imponerende. Jeg har altid tænkt at det kunne være hamrende fedt, selv at sætte sit hus i stand, men sådan kommer det altså nok bare ikke rigtig til at foregå. Det er også ok. Nu kan jeg da i hvert fald selv være med til at vælge, hvordan det skal istandsættes, og det er jo næsten lige så godt. Jeg kan jo stadigvæk fortælle alle folk, at jeg selv har lavet det, hehe.

Vi ses!