Er kommet ind på Journalisthøjskolen

Hej allesammen. Jeg har haft en rigtig god sommer, som har budt på en masse oplevelser, som jeg sent vil glemme. Jeg håber også, at I har haft en rigtig god sommer, selvom den snart er ved at være slut. Det er jo ikke så fedt, men det betyder, at man skal til studere igen – og jeg skal begynde på et nyt studie, så det glæder jeg mig faktisk meget til. Så kan jeg jo også lære nogle nye mennesker at kende, og det er noget af det, som jeg elsker allermest.

images (4)

Nå, men jeg skal så flytte til Århus, og derfor leder jeg efter en lejebolig, som jeg kan flytte ind i, så jeg ikke behøver at pendle, for det er virkelig ikke noget, som tiltaler mig. Det kan jeg godt lige sige jer! Hehe. Jeg har faktisk kun været i Århus tre gange i mit liv, og det er lang tid siden, så det bliver virkelig spændende at prøve noget helt nyt. Jeg har boet her i Odense i hele mit liv, og det er altså ved at drive mig til vanvid, for alle mine venner er flyttet, og det begyndt at blive lidt kedeligt.

Jeg skal læse til journalist på Medie- og Journalisthøjskolen i Århus, og det bliver virkelig fedt. Det er nemlig noget, som jeg har ville hele mit liv, og det er jo helt kanon, hehe. Det hele kører bare lige som det skal for tiden, og jeg har aldrig været gladere. Håber også, at I har det godt.