En ny metode til håfjerning, tak

Det er simpelthen bare så super irriterende at det skal tage så lang tid at barbere sine ben. Ærlig talt så er jeg dødtræt af det, og jeg gør det kun når det er nødvendigt, fx inden jeg skal i byen, på stranden eller have kjole, shorts eller nederdel på .

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at afprøve nogle nye metoder, så jeg forhåbentlig kan stoppe helt med skraber. Jeg tror ikke jeg har penge til at tage ud og blive vokset ret ofte, så det er ikke helt en mulighed. En af mine veninder snakker om en form for hårfjerning til ben, som hun har brugt det sidste halve års tid. Hvorfor hun ikke har fortalt mig om det før, ved jeg ikke, men jeg er bare glad for at måske at have fundet et alternativ til skraberen. Nu skal jeg så lige have bestilt det først, men det er jo gudskelov også bare blevet så nemt.

Nu glæder jeg mig bare til at jeg får det ind af døren, når har jeg bestilt det vel at mærke. Jeg har nemlig ikke lige fået gjort det endnu. Bliver nødt til at vente til at min bror sender mig hans oplysninger, for jeg kan nemlig ikke bruge mit eget kort endnu.

Nu vil jeg bare smide noget lækker musik på højtalerne, og så skal jeg bare sidde og rocke herhjemme, indtil min roommate kommer hjem. Han hader alt det er sjovt, så jeg kommer nok ikke til at høre høj musik, når han skal låse sig inde på sit værelse og sove.

Vi ses snart her på bloggen igen. I kan også godt forvente jer en opdatering på mit hårfjerning projekt. Vi ses!