Bruger en hel dag under dynen!

Hej med jer!

Her i dag vågnede jeg simpelthen med den største lyst til at blogge, så det har jeg tænkt mig. Jeg ved at jeg drømte noget om at blogge, men jeg kan bare ikke længere huske, hvad det var. Det går mig lidt på nu – I kender det garanteret godt. Lidt ligesom hvis man ikke kan huske navnet på en sang eller film. For satan det er irriterende. Jeg mener at jeg kan huske, at der var noget med nogle billige og gode rejser til smukke Vietnam.. Det skal jeg lige tænke over.

Hvis bare jeg dog var begyndt at føre en drømmejournal, så ville jeg nok kunne huske hvad jeg ville skrive om, istedet for bare at sidde og plapre løs (på skrift). Men det skal nok blive et godt indlæg det her alligevel.

Lige så snart at jeg får benene ud af min dobbeltseng, ud i stuen og sidde i en sofa, så bliver jeg frisk som en havørn; jeg skal bare lige have noget vand i hovedet først. Jeg ved snart ikke om jeg kan blive ved med at ligge her i sengen. Den er bare så varm, blød og dejlig. Jeg kan allerede høre regnen og blæstet i træerne og på vinduet. Det er jo ikke ligefrem sådan noget vejr, der er med til at rive dynen af mig. Jeg er og bliver en B-menneske af den slemme slags. Faktisk er jeg måske helt henne og være et C-menneske.

Men heldigvis skal jeg ikke uden for en dør i dag. Det skal jeg jo nok alligevel, hvis jeg vil ud og handle lidt ind, men det er ikke fordi jeg er ‘tvunget’ til at tage nogen steder hen i dag, såsom arbejde eller skole. Og heldigvis for det, for så havde jeg saftsusemig pjækket i dag. Bare ligge her i en stor dobbeltseng, så er der satme ikke noget der skal rive mig ud af døren.

Nå ja, og så var der orkan i Danmark her forleden dag. Det er da vildt nok. Var det noget med at der var 2-3 mennesker der døde i stormen – det mener jeg at jeg læste. Puha, det er da en værre omgang. Håber familierne er O.K.

På gensyn og ses herinde igen snart!