Bilen skal have rustbeskyttelse

Jeg har fået mig en bil, og jeg er helt vildt glad for den, men det er en Fiat, og de er lidt kendt for hurtigt at ruste, har jeg hørt. Derfor har jeg besluttet mig for, at den lige skal have lidt rustbeskyttelse, og det er jo vildt fedt, hvis det bliver til noget. Jeg har i hvert fald penge til det, så jeg tror, at jeg kører over til dem her – klik lige her – efter weekenden, for så kan jeg jo få lavet det rustbeskyttelse der. Det bliver bare godt. Bilen har lidt år på bagen, men den kører virkelig godt, og jeg er meget glad, for jeg fik den ret billigt, og det er jo helt vildt fedt.

 

Building-a-House

Jeg har tidligere haft en anden bil, som også fik rustbeskyttelse, og det er jo også helt i orden, for det blev nødvendigt. Man skal jo passe på med sådan noget, for det kan gå hen og blive rigtig dyrt, hvis ikke man får gjort noget ved det i tide, og derfor gjorde jeg det i god tid. Det er ligesom med tænderne. Man skal gøre det rigtig godt, for ellers går det udover pengepungen og ens sundhed i sidste ende. Jeg synes godt, at man kan sammenligne det.

I aften skal jeg besøge min svigermor for første gang, og det bliver da meget spændende, men jeg håber bare ikke, at det bliver akavet, for det kunne jeg ikke tænke mig. Det er en ting, som er helt sikkert. Men vi ses!