Betonboring på arbejdspladsen

Jeg har lige fået fri fra arbejde. Eller, det passer ikke helt. Det er ved at være en time siden – men jeg er lige kommet hjem, og det er jo helt vildt fantastisk. Jeg har slået benene op på sofabordet, placeret mig i sofaen og taget min iPad, hvorfra jeg skriver det her indlæg. Det er bare skønt. Der er kaffe på kanden, og jeg kan ikke komme i tanke om noget, som skulle kunne ødelægge mit humør. Det er en ting, som er helt sikkert.

Jeg har det faktisk rigtig godt lige for tiden. Jeg har også haft en spændende arbejdsplads, hvor der skete lidt forskellige ting. Der kom nogle fra en virksomhed, som beskæftiger sig med betonboring i Odense, og de skulle bore lidt i betonet udenfor mit vindue, så der blev jeg lidt forstyrret, men det var da rigtig spændende at følge med i, synes jeg. Hehe. Det er rigtig dejligt, det hele. Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er, som der skal laves, der hvor de borede. Men jeg er spændt på det – chefen har nemlig ikke nævnt det. Så jeg vil lige høre ham her i morgen, for jeg er simpelthen så tilfreds med ham. Han er nemlig typen, som man godt kan snakke med. Det er jeg glad for, for jeg har tidligere været på en arbejdsplads, hvor chefen overhovedet ikke var til at snakke med.

 

Nå, men det var lige mine 25 ører om min arbejdsdag og betonboring. Vi ses nok herinde igen.