Halløj folkens!

Velkommen til min lille hyggelige blog her.

Jeg vil gerne lige fortælle jer, hvad jeg hører af musik for tiden. Jeg hører ikke meget andet end The National. Det er uden tvivl mit yndlingsband, og jeg kan slet ikke få nok af dem. Jeg har købt alle deres albums, og jeg tror ikke at jeg kan finde ét nummer på nogen af deres albums, som jeg ikke kan lide. Det ville jeg bare lige fortælle jer, for jeg synes ikke I skal snydes for dette dejlige musik, hvis I ikke allerede kender det.

Her i dag har jeg lidt ting og sager, som jeg skal have ordnet, og det har jeg tænkt mig at fortælle jer om her i mit indlæg også. Det vigtigste som jeg skal nå i dag, er at jeg skal have fundet den bedste låsesmed i København, som skal komme og hjælpe mig med at få sat nogle nye låse op her i hytten. Jeg mistede mine nøgler her forleden dag et sted omkring mit hus, og er lidt bange for at de måske er blevet fundet af nogle forkerte folk. Det kan godt være at jeg lyder lidt skeptisk her, men jeg vil hellere være på den sikre side, og derfor skal der nye låse i huset 🙂

Når jeg har fået ordnet det med låsene, så skal jeg en tur ud og shoppe. Jeg har i den grad brug for nogle friske t-shirts, for det er nemlig dem jeg kommer hurtigst igennem. Jeg ved ikke hvad jeg gør ved dem, men det er altid dem der bliver slidt ned hurtigst.

Ja, så er der vist ikke så meget andet jeg skal have ordnet her i dag. I morgen kan I komme tilbage og læse, hvad jeg har af planer der. Det er altid spændende at læse hvad andre skal, eller det synes jeg i hvert fald selv, og det er jo derfor jeg skriver det her, hvis der er andre ligesom jeg, der elsker det.

Vi ses!